SOCIETAT

A partir de dilluns les barriades de Crist Rei i So na Monda d’Inca comptaran amb més espai per a vianants durant unes hores al dia

L'objectiu és facilitar les sortides dels veïnats durant els horaris pemesos


A Inca ja s’han tancat al trànsit 5.000 metres de carrers per donar més espai als vianants. Primer s’adaptaren alguns carrers de la zona centre, però, a partir de de dilluns dia 18, tmbé es tancaran carreres a les barriades. Són els carrers de Santiago Rossinyol i de la Balanguera, a Crist Rei, i el carrer de Mairata i Puresa a So na Monda. Entre les cinc del capvespre i les onze del vespre els veinats hi podran transitar sense obstacles. L’objectiu és que els veïnats de les barriades no s’hagin de desplaçar molt enfora de casa seva per fer les sortides permeses .
D’ençà que va començar ja la fase 0, s’han implantat a Inca un conjunt de mesures per facilitar les sortides al carrer, les quals s’han anat establint de manera gradual. Primer es vàren recomanar rutes pels camins dels afores de la ciutat, principalment per a esportistes, després es vàren fixar horaris per edats per poder caminar i passejar de manera més segura, i finalment s’han tancat carrers durant unes hores al dia perquè la gent tengui més espai.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |