societat

A partir de divendres, les persones nascudes el 1956 poden demanar cita per vacunar-se

La població diana, de 5.500 persones, que es registri a través del web BITCITA rebrà un codi QR personal i intransferible

A+partir+de+divendres%2C+les+persones+nascudes+el+1956+poden+demanar+cita+per+vacunar-se

Fes clic al play per a tornar a veure la roda de premsa completa de Salut.


A partir de divendres, les persones nascudes el 1956 poden demanar autocita per a vacunar-se a través del sistema BITCITA en aquest web www.ibsalut.es/cita-previa-vaccinacio-covid-19. La població diana són 5.500 persones.

Com funciona BITCITA?

Una vegada demanada la cita, el sistema digital per a la reserva de cita, BITCITA, enviarà a l’usuari una confirmació per mitjà d’un missatge instantani (SMS) al telèfon mòbil registrat. Després, el sistema digital per a la reserva de cita prèvia per a ser vaccinat contra la COVID-19 li enviarà un codi QR personal i intrasferible que haurà de presentar el dia de la vaccinació en el centre escollit. El codi QR es pot presentar imprès i en format digital.

Es pot demanar cita per a la segona dosi?

No, no es pot demanar autocita per a la segona dosi. Aquesta cita us la donaran en el centre de vaccinació contra la COVID-19 en el que us administrin la primera dosi del vaccí.

No funciona el web?

Si el web BITCITA no funciona podeu cridar al telèfon d’InfoCovid: 971211999. L’horari és de dilluns al dissabte, de 7 a 21 hores. El diumenges i festius, de 8 a 21 hores.

Què passa si no podeu acudir a la cita?

La cita es pot anul·lar digitalment per mitjà del mateix web de BITCITA i també per telèfon, a l’InfoCovid (971211999). Salut insisteix: “Si té una cita per vacunar-vos, hi heu d’anar. No anar a la cita de la primera o segona dosi de l’administració del vaccí contra la COVID-19 és una falta de responsabilitat envers un mateix i sobretot envers la resta de la ciutadania”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

S’aprova definitivament la rehabilitació de l’antic poblat de treballador de Gesa a Alcúdia

Una vegada superats tots els tràmits, l'Ajuntament ha de concedir les llicències d'obra, un tràmit que es pot allargar al...

Segon any sense Dijous Gros a Inca

No s'han celebrat actes multitudinaris. L'Ajuntament però pensa que l'ambient dels dijous es recupera poc a poc

Les obres del túnel del Parador, a punt de començar

Els arquitectes  asseguren que la part estructural de l'establiment ja està pràcticament acabada, però l'obra no estarà finalitzada fins l'any...

Detingut a Palma per un homicidi a la República Dominicana

Va ser posat a disposició de l'Audiència Nacional que va decretar el seu ingrés provisional a la presó de Palma...