SOCIETAT

A partir del 15 de novembre es podran sol·licitar les ajudes de lloguer de l’any 2022

Enguany, el Govern destina 13,5 milions d'euros a les ajudes de lloguer, un 49% més que l'any passat


Les sol·licituds de les ajudes de lloguer d’enguany es poden presentar a partir del 15 de novembre i fins al 15 de desembre. La convocatòria està dotada amb 8,7 milions d’euros que junt amb els 4,8 milions del bo de lloguer jove sumen 13,5 milions d’euros. Un 49% més respecte de l’any passat. Les ajudes estan adreçades a aquelles famílies que paguen un lloguer inferior als 900 euros al mes i amb uns ingressos no superiors a 24.318 euros a l’any. Com a novetat, s’incrementa el percentatge d’ajuda, que passa del 40% al 50%. El màxim per habitatge són 3.000 euros anuals. A més, els tràmits només es podran fer telemàticament per agilitzar els terminis.

El conseller d’Habitatge, Josep Marí Ribas, s’ha mostrat satisfet perquè ja s’han pagat totes les ajudes de lloguer aprovades de l’any passat. Han estat 4.572 beneficiaris de les 9.150 sol·licituds presentades. Ara s’obrirà un nou període d’esmenes per les peticions que tenien deficiències o no han estat concedides.

Pel que fa al bo de lloguer jove, s’han presentat 2.553 sol·licituds des del mes de setembre. La conselleria espera haver resolt els expedients el 15 de novembre.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |