societat

El mercat de Santa Maria augmentarà el nombre de paradetes a partir d’octubre

Totes seran de producte local per donar un impuls als comerciants de la zona, després de la caiguda de vendes de gent de fora poble


El primer diumenge d’octubre el mercat de Santa Maria ampliarà el seu nombre de paradetes. Passaran, de les 10 que hi ha ara, a 50. Totes seran de producte local per donar un impuls als comerciants de la zona, després de la caiguda de vendes de gent de fora poble, arran dels casos de COVID que hi va haver al municipi fa un mes.

Els comerciants llancen un missatge de calma als ciutadans d’arreu Mallorca. I és que han patit una caiguda de vendes de gairebé el 100%, després que el municipi va registrar una quarantena de positius el mes passat. Ara només hi ha 14 casos actius.

El president de l’Associació de Comerciants de Santa Maria, Pep Estarelles, explica que a banda de l’ampliació del mercat, es farà una remodelació. Només s’hi vendrà producte local i, de moment, queden fora les paradetes de productes tèxtils. Una campanya amb l’objectiu de retornar la vida al poble.

Llorenç Rubí, propietari d’un celler de vins, explica que el mes passat, arran de les notícies de casos al municipi, hi va haver una allau de cancel·lacions de reserves en els restaurants.

Per la seva banda, el batle de Santa Maria, Colau Canyelles, assegura que el municipi és segur i que es continuen fent tasques de desinfecció diàries.

Els veïnats del municipi estan tranquils perquè, diuen, la situació està controlada.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Conflicte entre els taxis i altres vehicles a l’aeroport de Son Sant Joan

Dissabte durant uns 20 minuts hi va haver una aturada en la recollida de passatgers

Formentera, plena de turistes

Les previsions per al mes d'agost també són positives

9 nedadors fan la volta a Cabrera per aconseguir fons per a la reserva marina

Durant 7 hores han recorregut els 22 quilòmetres del litoral

Palma acull la darrera semifinal d’street dance

Els millors ballarins lluiten per aconseguir una plaça a la Final Nacional que es disputarà a València el 7 d'agost