X

“A propósito de Ferlosio”, el nou llibre del menorquí Carlos Femenías

La presentació tindrà lloc aquest dijous a l'Ateneu de Maó

22/12/2022

“A propósito de Ferlosio”, el nou llibre del menorquí Carlos Femenías

El menorquí Carlos Femenías ha publicat el seu primer llibre “A propósito de Ferlosio”. Un assaig que analitza la trajectòria vital i literària del novel·lista Rafael Sánchez Ferlosio. La presentació tindrà lloc aquest dijous a l’Ateneu de Maó.

“A propósito de Ferlosio és un dels nous títols que podem trobar a les prestatgeries de les principals biblioteques i llibreries de tot l’Estat. Es tracta del primer llibre que escriu el menorquí Carlos Femenías, doctor en Filologia Hispànica i professor de literatura. Un assaig que analitza la trajectòria d’una de les figures més rellevants de la generació dels anys 50.

Fascinat per la figura d’aquest escriptor, Femenías narra la seva biografia intel·lectual. L’obra, que comprèn des del franquisme fins a la democràcia, és un procés de transformació cultural, política i ideològica.

La presentació del llibre serà dijous, a les 8 del vespre a l’Ateneu de Maó. L’autor farà un diàleg amb Diego Dubón, qui va ser el seu professor de literatura, sobre la figura de l’escriptor Rafael Sánchez Ferlosio.

22/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT