economia

Abel Matutes tria Fitur per anunciar la seva retirada de Palladium

Els hotelers mallorquins constaten un creixement del mercat espanyol i una davallada de l'alemany

Abel+Matutes+tria+Fitur+per+anunciar+la+seva+retirada+de+Palladium

Abel Matutes ha triat Fitur per anunciar que deixa la presidència del grup hoteler que va fundar, Palladium, en mans del seu fill, Abel Matutes Prats. L’empresa passarà ara a ser un gestor hoteler.

Palladium també ha anunciat que continua la seva expansió: obrirà un hotel a Menorca, enguany, i un altre a Màlaga l’any 2021.

El grup Cursach ha presentat a l’estand de les Illes la reforma de la seva discoteca senyera BCM, de Magaluf, que es preveu que obri completament renovada el maig. L’objectiu, compartit amb l’ajuntament de Calvià, és lluitar contra el turisme de gatera i contribuir perquè Magaluf pugui ser una destinació de major qualitat.

Jaime Lladó, Director de BCM, assegura que volen tenir una oferta per a un públic “més premium” fugint del “turisme d’excessos”.

La Federació hotelera de Mallorca constata la bona marxa del turisme espanyol i el manteniment del britànic, però alerta de la davallada de l’alemany i l’escandinau per a la pròxima temporada. I adverteix que pot haver-hi falta de connectivitat aèria a l’estiu.

Segons turoperadors com Jumbo Tours, la temporada alta serà positiva. Ginés Martínez, el conseller delegat, afirma que les tendències dels clients són positives i que veuen bones reaccions per part dels hotelers. Asseguren que aquests també hi estan contribuint amb la congelació dels preus.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els pagesos de Menorca i Mallorca compren un 40% més de farratges que l’any passat

Els ramaders han invertit 284 mil euros en l'adquisició d'alfals, civada, margall o enclova; el que suposa el 50 per...

Lots de 150 euros per comprar productes de quilòmetre zero

Una eina més per intentar compensar la davallada de vendes provocada per la pandèmia, de productes com l'oli o el vi amb denominació d'origen

Comença la dotzena edició de la Mostra de Cuina Menorquina amb bones perspectives de reserves

38 restaurants d'arreu de l'illa participen enguany amb menús elaborats a partir de producte local