SOCIETAT

Abocadors incontrolats a Muro

L'Ajuntament diu que és molt difícil trobar els infractors


Als afores de Muro proliferen els abocadors incontrolats. Molts són punts de recollida, dels quals els usuaris fan un mal ús; d’altres, espais privats on de manera il·legal s’hi aboquen restes d’obra, i tot tipus de fems.

Dues veïnades que viuen prop de les cases de Son Sant Martí, han denunciat abocaments incontrolats a una finca pròxima a casa seva. És una garriga de vegetació baixa i pinar, i des de fa anys, veuen com el fems hi prolifera. També s’hi acumulen restes d’uralita, i vidres.
L’Ajuntament afirma que és conscient del problema i que s’actua quan es detecta un abocament incontrolat en l’espai públic; el problema, però, és que molts abocaments es fan dins finques privades.
A Muro es fa la recollida de fems porta a porta i només hi ha dos punts amb contenidors a fora vila, a part de la deixalleria, on aportar els residus. Les sancions per abocaments incontrolats són els que preveu la llei estatal de residus i van des dels 900 i fins als 300.000 euros depenent de la perillositat dels residus abocats.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |