Tomeu Penya canta per primera vegada amb la seva filla Alexandra
Ho fa per versionar 'Have you ever seen the rain' del grup Credence Clearwater Revival
L'Ajuntament de Santa Margalida hi ha destinat 15.000 euros i es pretén fer-hi estudis durant els 10 anys vinents
Al jaciment arqueològic de sa Cova de sa Nineta, a Son Serra de Marina, s’ha acabat la segona intervenció prevista aquesta setmana. Els científics han delimitat les plantes de les construccions prehistòriques, per fer-ne un mapa topogràfic i elaborar-ne un pla d’excavacions, ja que mai, fins ara, s’havia estudiat aquest jaciment.
Ja fa un any que l’Ajuntament de Santa Margalida comprà la parcel·la de sa Cova de sa Nineta, per fer-hi un projecte d’excavacions i estudiar aquest jaciment talaiòtic. El projecte durarà uns 10 anys i l’Ajuntament de Santa Margalida hi destinarà uns 15.000 euros per intervenció.
El jaciment consta de dos elements principals: un talaiot i unes plataformes escalonades. Els científics pensen que aquestes plataformes eren un punt de trobada ritual per als grups familiars de la zona de Son Serra de Marina, perquè es troba en una zona on hi ha una alta densitat de talaiots i de jaciments.
Es pensa que les plataformes es construïren fa uns 3.000 anys i que foren la primera edificació del complex. Així i tot, encara es desconeix per a què servien els edificis construïts al seu voltant. De cara a l’any que ve, començaran les excavacions a partir de les quals s’iniciarà l’estudi de les restes que es trobin.
Ho fa per versionar 'Have you ever seen the rain' del grup Credence Clearwater Revival
Com ha canviat la vida de la guanyadora de la Grossa de Nadal de Ciutadella, un any després?
La Guàrdia Civil investiga les circumstàncies en les quals va ocórrer la mort violenta de l'home, de 34 anys
Una dona de 55 anys ha estat traslladada al Mateu Orfila