X

Acaba sense acord la reunió entre Bombers de Palma i Ajuntament

L'ajuntament investigarà l'origen de les pintades als camions

04/04/2017

Acaba sense acord la reunió entre Bombers de Palma i Ajuntament

Els bombers de Palma han rebut la regidora Angélica Pastor amb un passadís en el parc de Son Malferit. Un dels motius del desacord és el còmput que fa l’Ajuntament de les hores treballades pels bombers i que els efectius deixen de cobrar. També la compensació pels festius treballats. Dos punts pels quals els sindicats volen posar un recurs contenciós administratiu contra Cort.

Els bombers demanen una requalificació professional i millorar el pla de formació. També que l’acord regulador dels funcionaris de l’ajuntament inclogui un annex que reconegui les especifitats de la feina dels bombers. L’ajuntament contesta que treballa per millorar les condicions del col·lectiu.

No hi ha data per una nova mesa de negociació. Mentrestant, l’ajuntament ha iniciat una informació reservada per aclarir qui va fer les pintades als camions de bombers demanant la dimissió de Pastor i la regidora Aurora Jhardi. Avui Cort ha presentat el nou uniforme de les dones policies de Palma. Serà la primera vegada que tenguin una vestimenta propi. L’Ajuntament ha fet una inversió de mig milions d’euros per comprar 30 motos i dos furgons policials.

04/04/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris