X

Tornen les accions creatives als patis de Palma

Sis intervencions que arriben a Ciutat amb la tercera edició del festival "Insòlit"

11/07/2018

Tornen les accions creatives als patis de Palma

Les intervencions efímeres tornen als patis del nucli antic de Palma. El festival “Insòlit” arriba a la tercera edició. Residents i visitants poden redescobrir els encants de l’arquitectura de Ciutat a través de l’exposició de projectes de disseny als patis de les cases senyorials.

És “AMYGDALA”, una intervenció de Daniel Torrego, Paloma Escolar i Victoria Polanco. És una de les sis accions creatives que s’han repartit pels patis de Ciutat, en aquest cas a Cal Comte de la Cova. L’Insòlit és un festival que va creixent any rere any i que promou la nova creació i la riquesa arquitectònica.

També hi ha exposicions a Can Oms i a Can Bordils. I per primer any a l’Estudi General Lul·lià i, també, a Can Balaguer. En aquest espai es farà una performance que reflexiona sobre el patrimoni. També s’hi troba la intervenció “Earth Skin”.  Des d’aquest dimecres i fins el dissabte -de 11 h a 20 h- es pot visitar l’exposició als sis espais intervinguts. Les rutes guiades amb l’historiador Gaspar Valero ja tenen totes les places exhaurides.

11/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris