X

Actualitat meteorològica marcada per un temps molt canviant

Dimarts i dimecres predominarà el sol, tot i que dijous ja es començarà a tapar el cel i divendres s'esperen pluges entre febles i moderades

16/10/2023

Actualitat meteorològica marcada per un temps molt canviant

Fotografia feta a Capdepera./ Margalida Serra

El Temps

La setmana ha començat amb moviment meteorològic, i així continuarà els pròxims dies, malgrat que les pluges ens donaran una treva.

Dimarts, 17 d’octubre. Predominaran les estones de sol, tot i que hi haurà niguls prims, però no s’esperen pluges. El termòmetre pujarà, sobretot al nord; a punts de Mallorca, podem tornar a arribar als 30 ºC, mentre que, a la resta, la temperatura màxima quedarà entre els 25 i 28 ºC. El vent del sud-oest bufarà feble, amb qualque cop moderat, i a la mar hi haurà maror, amb ones que poden arribar al metre d’altura.

Dimecres, 18 d’octubre. Continuarem xerrant de cel destapat, amb qualque nigul prim. La temperatura serà molt semblant a la de dimarts, amb màximes elevades, entre els 26 i 30 ºC. El vent del sud-oest anirà agafant força, i la situació marítima s’alterarà al sud i oest de les illes.

Dijous, 19 d’octubre. Tendrem moltes estones de cel destapat, encara que pot arribar a caure qualque brusca, això sí, poc important. El vent del sud-oest bufarà amb cops forts, fet que alterarà la situació marítima, i les ones podrien superar els 3 metres d’altura al sud i a l’oest. La temperatura màxima baixarà lleugerament i quedarà entre els 24 i 28 ºC.

Divendres, 20 d’octubre. Durant la matinada, ens passarà un front que deixarà pluges entre febles i moderades, i també continuarem xerrant de vent fort de l’oest. El temporal marítim serà significatiu. La temperatura baixarà encara més; les màximes se situaran entre els 22 i 26 ºC.

16/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris