societat

Denuncien el robatori de 17 cans de caça a una finca de Ciutadella

La Federació Balear de Caça també acusa la Protectora de Maó per pressionar a un caçador


La Policia Nacional investiga el robatori de 17 cans de caça a un lloc de Ciutadella. Els fets haurien estat la matinada de dilluns a un hortal de Ciutadella, quan qualcú es va endur els cans, propietat del president de l’Associació de Caçadors de Ca de Conill de Menorca, i els va deixar fermats a diversos llocs del municipi.

La Federació Balear de Caça ha condemnat els fets en un comunicat en què acusa dos activistes de la Protectora d’Animals de Maó d’irrompre a la casa d’un caçador per denunciar un suposat maltractament. La Federació Balear estudia presentar-se com a acusació particular en els dos casos.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Ssr 14/01/2021

    En serio alguien pretende que nos creamos que los voluntarios de la protectora han salido en mitad de la noche , han entrado en un huerto perdido de vete a saber dónde y han robado a 17 perros DESCONOCIDOS, los han transportado no se sabe cómo(transportar 17 perros no debe ser tarea fácil sin un vehículo adecuado ) y los han dejado ATADOS en diferentes puntos sin preocuparse por si les pasa algo? Totalmente carente de sentido. Quién lo haya hecho que se lo piense mejor la próxima vez, pero yo desde luego NO ha sido una persona animalista .

  2. Elena Masso 14/01/2021

    No hi ha cap denuncia cap a les protectores. Hauríeu de fer aclaració i demanar disculpes. Esteu posant en dubte l’honorabilitat de les protectores sense cap prova. No feu cap favor a la veritat

Cercador |


més contingut relacionat

Salut garanteix que la manca de vacunes a Menorca no impedirà posar la segona dosi als geriàtrics

L'inici de la dispensació de la segona dosi als geriàtrics coincideix amb un nou màxim de casos diaris, 53

Traslladen amb èxit un pacient menorquí connectat a un sistema de respiració artificial

Un equip d'especialistes de l'hospital Vall d'Hebrón assistí l'evacuació des de Maó a Son Espases

Almenys tres morts en l’explosió d’un edifici al centre de Madrid

La deflagració, que s'ha escoltat a kilòmetres, ha afectat completament la façana de la finca

La borrasca Gloria, un any després

La reparació del Passeig de Cala Gat, a Cala Rajada va costar 2,9 milions d'euros, d'un total de 10 milions que s'invertiren en la reconstrucció d'infraestructures públiques