X

Acusen Cort d’iniciar les obres de Nuredduna a l’agost per a evitar reacció veïnal

La plataforma 'Pere Garau, molt més que Nuredduna' denunciat la "continuada actitud demagògica i autoritària" per part de l'Ajuntament sobre aquest projecte

17/08/2021

Acusen Cort d’iniciar les obres de Nuredduna a l’agost per a evitar reacció veïnal

La plataforma “Pere Garau, molt més que Nuredduna”, formada per entitats veïnals i de comerciants, ha acusat l’Ajuntament de Palma d’iniciar les obres de conversió en zona de vianants del carrer Nuredduna a l’agost per a dificultar la reacció ciutadana.

Les entitats Flipau amb Pere Garau, ARCA i els comerciants del Mercat Pere Garau han lamentat en una nota l'”estivalitat” i la “traïdoria” amb la qual el consistori començarà aquest dimecres les actuacions a Nuredduna, coincidint amb les vacances d’estiu per a evitar, “intencionadament”, una reacció.


La plataforma ‘Molt més que Nuredduna’ reclama a Cort que paralitzi el projecte previst pel carrer

La plataforma cívica ha criticat l’Ajuntament de Palma per tancar sense previ avís la sortida del túnel d’Avingudes cap al carrer Nuredduna per a començar les obres de conversió en zona de vianants, que compten amb una inversió d’1,8 milions.

Les entitats han denunciat la “continuada actitud demagògica i autoritària” per part de l’Ajuntament en relació amb aquest projecte, que davant la falta de consens amb les entitats veïnes i de comerciants suposa “un dur revés a la democràcia participativa”.

A més, han acusat a MÉS, Podem i PSIB, els socis que governen Cort, de “trair” al barri de Pere Garau ja que, l’anterior batle de Palma i actual regidor de Cultura, Antoni Noguera, va prometre a veïns i comerciants que Nuredduna no seria 100% per als vianants: “La sensació de traïció és immensa”, afirmen.

L’Ajuntament de Palma ha defensat aquest dimarts en un comunicat que el seu projecte se centra en canviar el carrer Nuredduna “a una fisonomia de parc amb més zona enjardinada, nou arbratge i més espais” amb la intenció de convertir-lo “en un eix verd”.

El dimecres tancaran la sortida del túnel d’Avingudes, després del canvi de sentit del carrer Frederic Mistral -entre els carrers Aragó i Nuredduna-, i eliminaran l’actual parada de bus del carrer Nuredduna. El consistori preveu que aquestes obres durin vuit mesos.

17/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris