cultura

Adam Sandler roda a Mallorca la pel·lícula ‘Hustle’, de Netflix

Ja ha passat per les barriades del Nou Llevant i es Rafal


En una pista de bàsquet del Rafal Vell, avui dematí han assajat una escena que rodaran aquesta setmana. Un partit en què participen jugadors professionals que han hagut de passar un càsting. Entre ells, el llucmajorer Kalei Carter, del club esportiu Estudio, de Madrid, que s’ha d’aprendre uns passos concrets, de manera que pareguin el més improvisats possible. Assegura que aquesta escena serà important a la pel·lícula.

Mentrestant, els operaris fan els darrers retocs. La productora ha sufragat les reparacions de les barreres del camp municipal perquè quedi millor en pantalla. També han instal·lat unes posts de fusta a les façanes per donar-hi color. D’aquestes tasques s’encarreguen Ramiro Ignacio Martínez i Gustavo Bruno, dos operaris que es dediquen habitualment a les reformes d’habitatges i restaurants. Diuen que fa cinc dies que s’hi dediquen amb una mitjana de 14 hores diàries perquè estigui tot enllestit.

Els veïnats miren astorats com el seu barri es fa famós en una producció de Netflix. Ells són afortunats, ja han pogut veure Adam Sandler al seu barri aquest cap de setmana. L’actor, un dels més coneguts de Hollywood, roda des de la setmana passada la pel·lícula ‘Hustle’ a diferents indrets de Palma, com ara l’aeroport, el poliesportiu de Son Moix, amb el jugador mallorquí Àlex Abrines, i el seleccionador Sergio Escariolo. També han utilitzat un bloc de pisos de la barriada Nou Llevant.

Molta expectació a l’arribada i silenci durant el rodatge. Irene Oliver va veure de ben a prop la gravació i conta el secret per aconseguir-ho: “Adam Sandler va dir ‘jo vendré, però necessito silenci i una distància durant el rodatge’. La gent ho va respectar i, efectivament, després va venir, va saludar…”. I autofotos per a tothom en senyal d’agraïment! Aquesta no és la primera producció de Netflix que es roda a Mallorca; per l’illa ja passaren les càmeres de les sèries ‘Turn up Charlie’ i ‘White lines’.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El lingüista Juan Carlos Moreno reivindica a Menorca la necessitat de fer visibles les llengües minoritàries

Ha estat el conferenciant convidat pel Dia Europeu de les Llengües que s'ha celebrat aquest divendres a l'institut Joan Ramis...

Cordèlia, metateatre per entendre les relacions de poder dins les arts escèniques

Aquest diumenge hi ha una nova oportunitat per gaudir d'aquesta obra de Joan Gomila al Teatre Principal de Palma

‘El Rei d’Etiòpia’ de Toni Catany al Claustre de Sant Bonaventura

La mostra és el resultat del viatge de Toni Catany al país africà

Presentat el festival de la paraula amb VIII Torneig de Dramatúrgia com a activitat central

L'Espai El Tub i el Teatre Mar i Terra de Palma, seran els escenaris centrals.