Adeu al somni del doblet

El Palma Futsal posa punt final a la temporada amb una ajustada derrota per 1-0 a la pista del Jaén amb la qual queda eliminat a les semifinals del play-off pel títol de lliga

08/06/2023

El Mallorca Palma Futsal es va quedar sense gol al pitjor moment. Una de les qualitats que més han caracteritzat l’equip balear aquest any, la més golejadora a la història del club, ha acabat, curiosament, per la falta de gols del conjunt balear a la semifinal davant del Jaén Paraíso Interior, que es va emportar la victòria al segon partit de l’eliminatòria per 1-0 i el bitllet per a la gran final pel títol. Els d’Antonio Vadillo van donar tot el que els quedava per intentar forçar el tercer partit i van dominar el joc però es van topar davant un mur defensiu i un Espindola que van fer la passada al conjunt andalús en aprofitar a la perfecció les oportunitats que van tenir en els dos partits . Tristesa a la plantilla pel desenllaç i no poder culminar amb més èxit una campanya que és la més brillant del club a la seva història.
El partit va començar amb els dos rivals molt concentrats i intensos sobre la pista. El Mallorca Palma Futsal va tenir la iniciativa als primers compassos i va disposar de les primeres ocasions. La pressió dels mallorquins els va fer disposar del control de la pilota durant la major part de la primera part i van ser els que van tenir més ocasions en els primers vint minuts. Van intentar mantenir el control del partit en tot moment, mentre que els locals van intentar generar perill amb alguns contraatacs i jugades a pilota aturada. El Mallorca Palma Futsal va bombardejar constantment la porteria local i va poder xutar diverses vegades des de lluny. Luan Muller es va incorporar esporàdicament al camp rival per generar superioritats i perill. La primera part va estar marcada per la superioritat balear i pels àrbitres que van anar carregant de faltes els mallorquins fins que, al minut catorze, van assenyalar la cinquena. Tot i estar condicionats per les faltes, els mallorquins van continuar controlant el partit, però els àrbitres van tornar a condicionar el partit i van assenyalar falta indirecta per una mà inexistent de Tomaz a la seva àrea. Els de Jaén no van aprofitar la falta des de la frontal, però abans del descans, els àrbitres van tornar a assenyalar una altra mà a Tomaz. Cainan va xutar una falta directament a porta, Espindola la va aturar i el rebuig va colpejar al tancament del Mallorca Palma Futsal. Els àrbitres van assenyalar doble penal a favor dels locals, però Barrón, que va entrar a pista per a aquesta acció, va aturar el xut.
El partit va arribar al descans amb empat i a la segona part els mallorquins van tornar a dominar el matx. Els locals intentaven aprofitar les seves ocasions al contraatac, però no eren capaços de superar els d’Antonio Vadillo en el joc. El Mallorca Palma Futsal va continuar bombardejant la porteria local però el gol que va arribar va ser el del Jaén Paraíso Interior. Als tres minuts del segon temps, en un contraatac, Alan Brandi va recollir el rebuig d’un xut de César i va marcar el que seria el definitiu 1-0. Els mallorquins van intentar cercar el gol de l’empat durant tota la segona part, però la fortuna i la bona actuació d’Espindola no ho van permetre. Els d’Antonio Vadillo ho van intentar de totes les formes possibles, fins i tot van treure el porter-jugador per acabar el matx jugant de cinc.
Amb aquesta derrota, els mallorquins tanquen un any històric per a l’entitat balear i s’acomiaden de la temporada amb el mal gust de boca de creure que podrien haver millorat els resultats.