X

Adéu a l’exigència del certificat Covid

El sector de la restauració considera la mesura una "bona notícia"

12/02/2022

Adéu a l’exigència del certificat Covid


 Balears elimina el certificat covid obligatori a partir d’aquest dissabte


 Sorpresa als gimnasos de Menorca per l’eliminació del certificat covid

Aquest dissabte cau l’obligació de presentar el certificat Covid:

El sector de la restauració ha estat un dels més afectats per haver de demanar el certificat covid a tots els clients que volien entrar als interiors. Ara, traslladen alegria, ho consideren una bona notícia”. Almanco, els dos grans restaurants del pla de Mallorca. Confien que l’eliminació del certificat Covid suposi un augment de clients i sobretot, volen tornar a captar els que pel motiu que sigui no s’han vacunat.

Insisteixen que han perdut taules grans des de la posada en marxa de la norma i que aquest dissabte ja les han començat a recuperar. A més, diuen que era molta feina demanar a -lo a tothom. Especialment, els caps de setmana que hi ha llargues coes a l’hora de dinar.

Mascareta, gel, però sense certificat covid. Una tornada a la nova normalitat que molts ja veien necessària. D’altres, en canvi, no ho acaben de veure clar. Ni a Vilafranca, ni tampoc a Ariany. N’hi ha que el duien molt ben preparat i se’n han duit una bona sorpresa.

Aquest dissabte, a diferència de fa dos mesos, les coes s’han esvaït i tot el que ha volgut ha pogut gaudir d’un bon berenar.

 

 

12/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris