X

Agències de viatges i usuaris de l’Imserso denuncien el greuge comparatiu que pateix Menorca

Només hi ha cinc destinacions directes i, en alguns casos, fer escala a Mallorca comporta haver de passar-hi una nit

24/09/2022

Agències de viatges i usuaris de l’Imserso denuncien el greuge comparatiu que pateix Menorca

Redacció

Menorca pateix un important greuge comparatiu pel que fa als viatges de l’Imserso. Ho denuncien agències de viatge i usuaris d’aquests programa que els darrers dies han intentat apuntar-s’hi. Un dels problemes es deriva del fet que enguany només hi ha cinc destinacions per viatjar directament des de l’illa, tres manco que en la darrera convocatòria i només dues són de costa: l’Arenal, a Mallorca i Lloret de Mar, a Catalunya (les altres tres són destinacions culturals)

Una de les persones afectades ha estat na Lyn Gorman -veïna de Maó- qui tot just després de rebre la carta per poder inscriure-s’hi va comprovar que, de les dues destinacions de platja amb connexions directes amb Menorca, només quedaven poques places per a viatjar a Lloret.

Però na Lyn esperava poder visitar amb l’Imserso la localitat andalusa de Torremolinos, encara que fos via Mallorca. Una opció, però, que finalment també ha acabat descartant perquè el vol des de Son Sant Joan sortia a les sis i mitja del matí, fet que els obligaria a fer nit a Palma i que encaria el viatge 150 euros com a mínim.

24/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris