X

Agenda cultural per aquest primer cap de setmana de juny

El TribuFest o l'obra 'La isla del aire', amb Núria Espert, són algunes de les propostes

31/05/2024

Agenda cultural per aquest primer cap de setmana de juny

La primera de les nostres propostes ens du fins a l’auditori de Can Ventosa, on aquest divendres es representa l’espectacle ‘Tres culturas. El origen del flamenco’, mentre que a Maó hi ha festa gran per a petits amb el concert de LalyBeGood. A Can Tàpera, a Palma, podreu veure i escoltar el guitarrista Jaume Tugores i el seu homenatge a Mark Knopfler. Però també podeu gaudir de música en català i a Son Fusteret, on també se celebra el Sensenom Fest, amb els grups Zoo, La Fúmiga, Oques Grasses i Nativa. Si preferiu teatre, atents perquè aquest divendres nit a l’Auditòrium de Palma teniu una cita amb Núria Espert, Vicky Peña i Candela Serrat a l’obra ‘La isla del aire’, dirigida per Mario Gas.

Altres propostes culturals ens condueixen cap el cantautor Pedro Pastor y los locos descalzos que actuen avui divendres al Teatre Principal d’Inca i demà dissabte al Claustre del Carme, a Maó. I també a Menorca, a l’esplanada de Sant Joan se celebra aquest dissabte el festival familiar Amalgama Kids.

D’altra banda, a Mallorca, l’art urbà serà protagonista a una nova edició de l’Aftersun Fest, a Port Adriano. També ho serà la dansa, perquè l’artista Marilén Ribot presenta el seu espectacle ‘Cuirassa oberta’ avui divendres i demà dissabte al Teatre Principal de Palma, mentre que l’obra La Fundació, amb text original de Salvador Oliva, es representarà aquest dissabte a l’auditori d’Alcúdia.

Els fans de la cantant Malú tenen una cita demà dissabte amb ella perquè actúa a l’Auditòrium de Palma. També podeu anar al TribuFest, que en aquesta segona edició compta amb les actuacions d’artistes com L.A. o The Tyets, o podeu pegar un bot fins a Porreres al festival FEIM, on podreu veure grups com Antònia Font, Miquel Serra, Xanguito i Tiu.

Diumenge, el jove pianista Antón Cortés actuarà al Baluard de Sant Pere de Dalt Vila. El diumenge també a la Pitiüsa Major, s’ acollirà la representació de l’obra ‘Orgasmos, la comedia’, amb Roger Pera i Sam Sánchez. Per acabar el cap de setmana, la pianista Ester Quevedo serà el diumenge i en format trio, al Claustre del Carme, a Maó.

31/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT