X

Agredeixen un vigilant del Port d’Andratx mentre treballava

L'home va advertir un familiar de l'agressor que no podia estacionar el vehicle i, llavors, aquest el va atacar

15/09/2019

Agredeixen un vigilant del Port d’Andratx mentre treballava

Un vigilant de ports ha estat agredit aquesta setmana mentre treballava al Port d’Andratx, per part d’un usuari que li va donar un cop a la cara.

Així ho ha comunicat la Conselleria de Mobilitat i Habitatge aquest diumenge en una nota en la qual ha condemnat públicament aquesta agressió i ha explicat que Ports IB va activar el protocol en cas d’agressions i va donar “tot el seu suport” al treballador.

Els fets varen ocórrer dijous passat a les 12.30 hores quan el treballador es trobava realitzant les seves funcions d’inspecció i vigilància. El vigilant va advertir un familiar de l’usuari que no podia estacionar el vehicle ja que es tracta d’ zona groga.

Segons apunta el departament, aquest fet va provocar l’agressió. De manera immediata es va posar en coneixement de la Guàrdia Civil, que es va personar en el moll i es va fer càrrec de la situació.

Des de la Conselleria han recordat que d’acord amb la Llei 10/2005 de 21 de juny de Ports IB, el personal habilitat de Ports de les Illes Balears, en l’exercici de les seves funcions, tenen la condició d’ agents de l’autoritat.

15/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris