Aguirre no arrisca al Metropolitano i el Mallorca perd per 3-1

El tècnic no va donar entrada a l'onze a les seves dues grans referències ofensives, Kang in Lee i Muriqi

27/04/2023

11

Tot i ser un dia de festa al Metropolitano pels 120 anys d’història de l’Atlètic de Madrid, a l’onze titular del Mallorca hi ha dues absències destacades. Entre els elegits per Javier Aguirre no hi són els seus dos màxims golejadors. 17 gols a la banqueta.

Tampoc no hi són Galarreta i Raíllo per sanció. Per l’absència de l’andalús, Dani Rodríguez exerceix de capità. El descans de Muriqi i Kang In Lee és una oportunitat per Abdón Prats i Ángel.

D’inici Kang In Lee s’ha de conformar en fer els regatejos habituals a l’escalfament. Una imatge estranya la de veure el coreà i Muriqi escalfant al descans.

Un descans fins al minut 55, quan amb 2-1 per davall al marcador, un trau al cap d’Abdón obliga Muriqi a preparar-se per substituir l’artanenc.

El primer a sortir és Muriqi i un minut més tard ho fan Kang In Lee i Amath. Un triple canvi que no modifica el marcador. L’Atlètic acaba amb una ratxa de 5 partits sense perdre del Mallorca. I torna a guanyar els vermells 4 partits després.