X

Aguirre s’acomiada del Mallorca: “Gràcies a tots”

El mexicà s'ha emocionat quan s'ha referit al capità Antonio Raíllo i la seva parella

23/05/2024

Aguirre s’acomiada del Mallorca: “Gràcies a tots”

En un acte atípic, la directiva de Reial Mallorca, encapçalada pel CEO de Negoci, Alfonso Díaz, el director de futbol, Pablo Ortells, i el director de gestió esportiva, Sergio Marty, ha estat la primera a arribar a l’Estadi de Son Moix. I pocs minuts després ho ha fet el protagonista, Javier Aguirre, acompanyat de la seva família i del seu cos tècnic: Toni Amor i Pol Lorente. De la plantilla, només han acudit a l’adeu dos jugadors: Pablo Maffeo i Antonio Raíllo.

Ortells, que ha estat el primer a parlar: “Gràcies per tot, Javier. Deixes una empremta al club i dins el cor de tot el mallorquinisme”. El dirigent valencià ha destacat que “a més de la professionalitat, destac la qualitat humana. Hi ha molta gent a aquest acte de les oficines i de la Ciutat Esportiva i aquest és el major llegat que deixes“.

Per la seva part, el mexicà ha volgut destacar que no s’esperava aquest acte d’acomiadament: “Normalment, a altres equips he sortit igual que hi vaig arribar: sense fer gaire renou”. Aguirre, micròfon en mà, afirma que “al final queda la feina i queden les amistats. Qualque dia podré tornar aquí i que em rebin”.

El tècnic s’ha emocionat quan ha volgut dedicar les millors paraules a Antonio Raíllo i la seva parella. Ha estat la part més emotiva d’un estrany acte d’acomiadament, sense preguntes i a 72 hores de dirigir el darrer partit a la banqueta mallorquinista contra el Getafe CF al Coliseum.

23/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT