X

Aina Calvo afronta la Secretaria d’Estat d’Igualtat amb il·lusió i voluntat de diàleg

Conscient que s'incorpora a un Ministeri no exempt de polèmica, diu que aposta per la concòrdia i el diàleg

06/12/2023

Aina Calvo afronta la Secretaria d’Estat d’Igualtat amb il·lusió i voluntat de diàleg

Passaven les 10 i 10 del matí quan ha arribat la persona més esperada en aquesta jornada commemorativa de la Constitució: Aina Calvo, flamant secretària d’Estat d’Igualtat. Ja a les portes de la sala gòtica del Tron de l’Almudaina, la nova secretària d’Estat d’Igualtat ha agraït l’interès als periodistes i han començat les enhorabones i les abraçades… Representants de totes les institucions, formacions polítiques i d’un ampli espectre social, un dels primers, Homes per la igualtat. A l’acte també ha coincidit amb l’altra secretària d’Estat provinent de les illes, Rosana Morillo.

Calvo diu que agafa el testimoni amb il·lusió i responsabilitat però també amb una doble “emoció”, pel nou repte i per qui deixa una responsabilitat “on ha gaudit i après molt”. “La meva fita a dia d’avui és estar a l’alçada del càrrec amb el compromís que em lliga amb un govern progressista”, ha afegit.

Delegada del govern a les Illes els darrers 4 anys, va ser batlessa de Palma entre el 2007 i 2011 i més tard va perdre la batalla a Francina Armengol per ser la candidata a la presidència de la formació. Ara diu, aposta per la concòrdia i la voluntat de diàleg per incorporar-se a un ministeri que va generar diverses polèmiques la passada legislatura. “El que hem de fer és començar a caminar i quan el que ens mou és la concòrdia i la mirada còmplice sempre ajuda a continuar avançant”.

Demà ja parteix cap a Madrid amb una agenda plena però no és la primera vegada que hi fa el salt, on ja va ser subdirectora general de Cooperació i Promoció Cultural Exterior.

06/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris