X

Aitor Morràs, nou director general d’Innovació en substitució d’Eduardo Zúñiga

Fa un mes els cinc clústers d'empreses d'innovació van fer arribar a la presidenta del Govern el seu malestar per la "falta de suport" del Govern

21/12/2022

Aitor Morràs, nou director general d’Innovació en substitució d’Eduardo Zúñiga

Aitor Morràs (esquerra) amb el batle d'Eivissa, Rafa Ruíz

El tinent de batle i regidor d’Habitatge, Mobilitat i Promoció econòmica de l’Ajuntament d’Eivissa, Aitor Morràs (Podem) serà el nou director general d’Innovació del Govern en substitució d’Eduardo Zúñiga, que va dimitir fa uns dies. Morràs també va ser diputat al Parlament de les Illes Balears a la passada legislatura. Ho ha avançat el programa Al Dia d’IB3 Ràdio.

A principis d’any, el vicepresident i conseller de Transició Energètica, Juan Pedro Yllanes, va cessar Núria Riera, qui estava al capdavant de la Direcció general des del juliol del 2019. Ho va fer per la polèmica sorgida arran del fet que Riera es traslladà a viure a Eivissa, tot i tenir un habitatge a Mallorca pel qual cobrava el plus de residència de 22.000 euros però que oferia en arrendament. Fou investigada per la Comissió Ètica del Govern.

A Núria Riera la va substituir Eduardo Zúñiga, qui només ha estat en el càrrec 10 mesos. Fonts polítiques apunten a possibles discrepàncies amb Yllanes com a causa de la seva sortida. El Govern ho nega i diu que l’especialista en audiovisual (és realitzador de TV) vol emprendre noves iniciatives professionals. Fa un mes els cinc clústers d’empreses d’innovació van fer arribar a la presidenta del Govern, Francina Armengol, el seu malestar per la falta de suport del Govern.

Ara la incògnita és saber si Morràs abandonarà la seva responsabilitat a l’Ajuntament d’Eivissa.

21/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT