16

Així es va consumar la remuntada que va fer campió del món l’Illes Balears Palma Futsal

L'equip d'Antonio Vadillo tanca el 2023 amb els 2 primers títols de la seva història i com a campió del món

08/12/2023

En una nova cita amb la història, l’Illes Balears Palma Futsal va tirar de personalitat i orgull per conquerir la trona mundial. En un inici molt igualat, el resultat es posa de cara ben prest. Als 4 minuts, Rómulo avança els d’Antonio Vadillo. Acceleració de Moslem que no aconsegueix enganxar Jesús Gordillo i, en segona instància, Rómulo no perdona.

El gol dona tranquil·litat al Palma i desespera el Cascavel que, fins i tot, demana temps mort. Però a 13 minuts del descans, Johny aprofita un desajust defensiu per establir l’empat. Un contratemps que causa qualque dubte a un Palma que tres minuts més tard veu com el porter visitant, Matheus, sorprèn des de mitja pista a Luan Muller per fer el 2-1. Un gol psicològic que fa mal i que permet al bicampió de la Copa Libertadores gaudir dels millors minuts. El 3-1 arriba amb una nova incorporació del porter, que aprofita d’esperó Selbach.

A la represa, les sensacions són molt diferents. El Palma domina i s’agrada. Als dos minuts, Gordillo posa la primera pedra de la remuntada. Marca el que és el seu 9è gol d’aquesta temporada. Només tres minuts després arribaria l’empat en una acció que vol rematar Bruno Gomes, però on Rabisco es marca en pròpia porteria.

Amb l’empat a 3 s’arriba als penals, i la figura de Luan Muller es fa immensa aturant els dos primers penals. El Palma, per mitjà de Cléber, només falla el primer i Fabinho marca el cinquè llançament per donar la final a l’equip mallorquí. Segon títol de la història del club. Segon que, com va succeïr amb la Champions, arriba des del punt de penal. L’equip mallorquí capgira el malefici de la pena màxima per tancar un històric 2023 com a campió del món.