X

Així serà l’ampliació del CEIP Montaura de Mancor de la Vall

La Conselleria d’Educació ha publicat a la Plataforma de contractació del sector públic de Funció Pública la licitació del projecte

23/02/2022

Així serà l’ampliació del CEIP Montaura de Mancor de la Vall

Una de les imatges del projecte d'ampliació. /CAIB

Redacció

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació del projecte de millora al CEIP Montaura de Mancor de la Vall. Aquesta obra surt a licitació per un total de 965.118,87€ euros i un termini d’execució de 10 mesos.

El projecte millorarà aquesta infraestructura educativa i beneficiarà als més de 160 alumnes que actualment té el centre i, als de futur.

Amb un pressupost de més de 965 mil euros, el projecte d’ampliació preveu la construcció d’un nou edifici per al segon cicle d’Educació Infantil amb un total de 75 places escolars amb un termini d’execució de 10 mesos.

Les actuacions previstes al projecte són les següents:

-Construcció d’un nou edifici d’una línia amb un total de 75 places escolars.

-L’edifici és en planta baixa, ja que està destinat a albergar el segon cicle d’ Educació Infantil. Té una forma allargada adaptada a la geometria de la parcel·la, seguint la tipologia de passadís central (coberta plana) amb aules a banda i banda (coberta inclinada) i està compost per 3 blocs: Un primer bloc principal, paral·lel a l’accés, amb orientació nord i coberta inclinada conté la sala de professors, banys i les sales d’instal·lacions. Un segon bloc, també amb coberta inclinada, on es situen les 3 aules amb orientació sud-est i vistes a la meitat sud de la parcel·la. Disposen d’un espai exterior de 157,91 m2 com a extensió d’aula. El tercer bloc (amb cobertes plana i inclinada), és on es situen el menjador i la cuina-càtering amb coberta inclinada. També el vestuari del personal no docent i l’aula de suport, que estan resolts amb coberta plana.

-A continuació del menjador es col·loca un porxo que consisteix en una llosa de formigó, a l’igual que el porxo d’accés.

Aquesta ampliació, asegura la Conselleria d’Educació, donarà resposta a les necessitats d’infraestructures del centre, el dotarà d’espai i de més places escolars.

Una vegada publicada aquesta licitació, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més 965 mil euros és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

23/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris