X

Així va ser la jornada inaugural del Mallorca Live Festival

Prop de 17.000 persones gaudiren de la vintena d'actuacions programades

19/05/2023

Així va ser la jornada inaugural del Mallorca Live Festival

Miquel García

L’organització del Mallorca Live Festival sembla haver resolt els problemes d’accessibilitat al recinte que es produïren a la jornada inaugural de l’any passat i ahir, a les 6 de l’horabaixa obria les portes de la seva sisena edició sense cap incidència important.

Poc a poc, el públic assistent començava a omplir el recinte. El sol encara lluïa i Mut i altres grups locals Xavibo i Bilo mostraven les seves propostes musicals, molt treballades.

Cau la nit i comencen a sonar els artistes més esperats de la jornada. Desfeta d’energia i experiència sobre els escenaris de Vetusta Morla, que oferiren una posada en escena efectista i molt treballada i un repertori ple de cançons que ja són himnes. Canvi d’escenari per rebre la proposta dels rapers Natos i Waor, amb lletres tan directes com els subgreus de la seva base rítmica. A només uns metres d’aquí, un huracà anomenat Abraham Boba capitaneja amb solvència totèmica els seus León Benavente.

Bad Gyal, el discjòquei Sven Väth i els britànics The Kooks foren els darrers caps de cartell d’aquesta jornada inaugural que s’ha allargat fins a les 6 de la matinada.

19/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris