SOCIETAT

Ajornada la vaga de fems amb 234 vots a favor de l’acord

Les negociacions amb els municipis començaran el pròxim dimarts, 26 d'octubre

Contenidors desbordats a Can Picafort/ NOFRE PASQUAL


Els treballadors de la recollida de fems i neteja viària reunits en assemblea han acceptat el preacord amb 234 vots a favor de l’acord, 94 a favor de continuar la vaga. Demanen que no se’ls descomptin els dies de vaga del sou, si es compleix, es comprometen a netejar els carrers i recollir els munts de bosses de fems en 24 h. Llavors, diuen, reprendran la feina normal.
El nou conveni col·lectiu repercutiria en els treballadors de 9 municipis que ja tenien una licitació del servei en marxa sense recollir millores laborals i als ajuntaments amb una licitació prevista encara a anys vista.

D’aquesta manera la vaga queda ajornada fins a la propera assemblea. Les negociacions entre els treballadors, la patronal i els ajuntaments, previsiblament començaran el pròxim dimarts, 26 d’octubre.

Per la seva banda, la FELIB ha assegurat que els ajuntaments no sancionaran als treballadors per l’incompliment dels serveis mínims, però descomptarà el dies de vaga. El president de la FELIB, Antoni Salas, ha dit “No pagaran la feina que no han rebut” i que només pagaran els serveis mínims rebuts. Salas contesta així a la petició de perdonar els dies de vaga del secretari de l’hàbitat de CCOO, Miguel Ángel Pardo.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |