X

S’ajorna el desnonament d’una família de 14 membres que okupa un habitatge a Llucmajor

Els donen fins a finals de gener per cercar una altra casa

03/12/2018

S’ajorna el desnonament d’una família de 14 membres que okupa un habitatge a Llucmajor

Les 14 persones ocupen el xalet de Llucmajor des de fa un any. Diuen que són mallorquins i vengueren des d’Alacant on varen viure una temporada. Ara, hi conviuen 11 germans d’entre 40 i 60 anys, les seves parelles i un menor de 5 anys. No tenen aigua i molts d’ells tenen problemes de salut

Des del juny, tenen una ordre de desallotjament del xalet per part de la entitat Abanca, propietària de l’habitatge. Una ordre que s’havia d’executar avui, a la mateixa hora que havien d’enterrar un dels germans, que va morir dissabte. Finalment, a darrera hora, el Govern s’ha reunit amb el banc i ha aconseguit ajornar el desallotjament, després de dies de pressions per part de l’ONG Stop desnonaments. Els donen fins a final de gener per trobar una alternativa habitacional. Encara que ells, hi posen condicions, diuen que no aniran a cap alberg.

Els Serveis Socials de l’ajuntament es reuniran amb ells la setmana que ve per conèixer les seves fonts d’ingressos i circumstàncies personals. Així s’iniciarà l’expedient per trobar-los una casa amb l’ajuda de l’IBAVI.

03/12/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris