X

Al cementeri des Migjorn només hi queda espai per fer-hi un enterrament més

Si hi ha alguna altra defunció més fins a l'octubre, n'hauran de fer l'enterrament al cementeri des Mercadal

29/04/2022

Al cementeri des Migjorn només hi queda espai per fer-hi un enterrament més

Al cementeri des Migjorn Gran només hi queda espai avui dia per fer-hi un enterrament més. Les dues darreres ampliacions realitzades per l’anterior equip de govern han donat com a resultat que els taüts hi entrin amb dificultats, i això obliga l’Ajuntament a licitar-ne amb urgència una nova ampliació. El més previsible és que si alguna altra defunció més d’aquí a l’octubre, n’hauran de fer l’enterrament al cementeri des Mercadal.

No és una broma macabra ni la pulla d’una criatura d’ultratomba. As Migjorn Gran, no els queda literalment més espai per enterrar els seus morts. Les dues darreres ampliacions han estat tot un despropòsit. Els taüts no entren als nínxols, que s’han fet massa estrets, i no es poden fer servir com a sepultures. Per si no n’hi hagués prou, as Migjorn només els queda un nínxol disponible.
Aquest no és l’únic nyap d’una obra pública que acumula una empastrada darrere l’altra. Per exemple, aquesta. Una capella amb 150 anys d’història on s’ha obert aquesta porta d’alumini… Tan estreta, que els taüts s’han de girar perquè puguin passar a través d’ella. La situació ha obligat l’Ajuntament a intervenir-hi. Licitarà amb urgència l’ampliació del cementeri en dues fases.
L’actuació més urgent, habilitar una entrada provisional per tenir accés als dos cementeris i construir 16 nínxols nous. La idea, poder disposar a l’octubre d’almenys 30 sepultures.

29/04/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris