X

Alaior està pendent del Govern per poder tenir una gestió cultural de Sant Diego

Quan l'Executiu autonòmic firmi un conveni amb l'Ajuntament i el Consell hi podria haver una gestió cultural i obrir la cafeteria i la botiga de l'espai

16/11/2023

Blai Barber Ramos

El Convent de Sant Diego d’Alaior, que es va reobrir el juliol del 2022, és un espai amb moltes possibilitats, amb exposicions permanents i temporals, a part de tenir un centre de cultura gastronòmica. Durant el darrer any, 4.000 persones han passat pel Convent, segons l’Ajuntament.

El Consistori està pendent del Govern de les Illes per poder signar un conveni entre tots dos i el Consell de Menorca. Una vegada firmat, es podria fer un concurs i trobar la gestió cultural externa d’aquest espai.

Jose Luís Benejam, batle d’Alaior, assegura que falta el Govern de les Illes Balears: “És qui encara no ha acabat d’arrodonir, de concloure la seva tramitació, que està en procediment, s’està desenvolupant i anirà bé. Estam convençuts que el resultat serà positiu”.

L’Executiu autonòmic assegura que està tramitant l’expedient perquè l’anterior va ser desfavorable. Ara el modifiquen i esperen que prest estigui enllestit. Quan el conveni estigui firmat i hi pugui haver una gestió cultural, es podran posar en marxa la botiga i la cafeteria del convent.

16/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Ainhoa Barber 17/11/2023

    A