SOCIETAT

Alaior exigeix al Govern que posi fi a les inundacions que pateix el poble quan plou de manera intensa

Governants i oposició reclamen finançament per poder executar l'obra a partir de l'any que ve


Alaior exigeix al Govern que posi fi a les inundacions que pateix el poble quan plou de manera intensa. El problema s’arrossega sense solució des de fa dècades, i l’ajuntament ha dit prou. Governants i oposició reclamen finançament per poder executar l’obra a partir de l’any que ve.

El Govern i l’oposició d’Alaior aparquen les seves diferències polítiques per exigir conjuntament al Govern balear una solució urgent al problema d’inundacions que, des de fa dècades, pateixen diverses zones del poble quan plou amb força.

El fet que Alaior es trobi dalt un turó agreuja la dificultat d’evacuar les aigües pluvials. Algunes de les zones més afectades són sa bassa de Sant Pere, al polígon, que és un terreny pla i poc permeable, o la zona veïnal de Cala en Busquets on, cada any, quan plou fort, les tanques de la zona s’inunden i provoquen la pèrdua de sembra i la impossibilitat d’accedir-hi.

Així, Alaior demana al Govern balear que reservi diners en els pressupostos de l’any que ve per, almenys, estudiar l’obra de conducció de pluvials que s’ha de dur a terme i hi trobi finançament, ja sigui amb fons propis o europeus.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |