SOCIETAT

Alaró tendrà el primer centre de dia del municipi

L'Ajuntament i la Conselleria d'Afers Socials han signat aquest dilluns el conveni per iniciar la tramitació


La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i el batle d’Alaró, Llorenç Perelló, han signat el conveni per construir el primer centre de dia públic d’estades diürnes per a persones en situació de dependència del municipi, el qual constarà de 25 places que s’incorporaran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

La Conselleria d’Afers Socials i Esports hi aporta 1.052.657,95 euros com a despesa derivada del conveni de col·laboració, mentre que l’Ajuntament d’Alaró hi aportarà 499.934,89 euros més, fins a arribar al cost total del projecte, el qual ascendeix a 1.552.592,84 euros.

A més, la Conselleria d’Afers Socials i Esports, una vegada que el centre de dia estarà en funcionament, aportarà anualment al voltant de 260.000 euros per al finançament de les places destinades a atendre persones grans en situació de dependència.

L’Ajuntament serà l’encarregat de construir el centre de dia en un solar de la seva propietat, en una superfície aproximada de 500 metres quadrats.

Aquest nou centre de dia forma part del pla de nous equipaments públics que du a terme la Conselleria d’Afers Socials i Esports en col·laboració amb els municipis, amb l’objectiu d’incrementar el nombre de places, tant de centre de dia com de residència, per a les persones majors en situació de dependència a les Balears.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |