X

Alba Suau, Idaira del Castillo i Aniya Defries exposen aquesta Nit de l’Art a Kaplan Projects

Passejades sense rumb, instants de la vida quotidiana i retrats de persones assegudes són les propostes de les artistes

20/09/2023

Alba Suau, Idaira del Castillo i Aniya Defries exposen aquesta Nit de l’Art a Kaplan Projects

Kaplan Projects inaugura tres projectes dins el marc de la Nit de l’Art 2023. ‘Estona amb sàlvia i mantega’ és el nou projecte de l’artista mallorquina Alba Suau. L’exposició individual es compon d’una nova sèrie de pintures fetes amb acrílic aquest 2023. L’artista reflexiona sobre l’acte de caminar sense dirigir-se a cap lloc específic, fet que per ella és un procés meditatiu. En concret, aquest projecte reflecteix les passejades que Alba Suau ha realitzat per l’illa, descobrint la funció de les síquies i observant com aquestes creen comunitats sòlides i reforcen la col·laboració i les cures.

També es podrà veure el projecte ‘Goteta blava del triangle groc’, de l’artista canària Idaira del Castillo. Ella presenta una sèrie de pintures sobre tela de gran format. Aquestes obres representen moments de la vida diària de l’artista, que ella captura a través de la fotografia i després plasma damunt la tela a partir de diversos materials. A les seves obres, l’artista reflexiona sobre els processos vitals, com comprendre i dialogar amb el món que ens envolta.

En tercer lloc, ‘Meet some people sitting‘ és el projecte que presenta l’anglesa Aniya Defries. L’artista presenta una sèrie de dibuixos fets al llapis i carbonet que representen dones conegudes per a ella, o fins i tot ella mateixa a manera d’autoretrat. Totes les figures es troben assegudes dins els quadres, representades a un moment quotidià de relaxació i comoditat.

La inauguració de les exposicions tendrà lloc aquest dijous, 21 de setembre, a les 19.30 h a Kaplan Projects. Però les exposicions també es podran visitar durant la Nit de l’Art 2023, que se celebra aquest dissabte, 23 de setembre, a partir de les 18.30 h.

20/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris