Alba Torrens i la selecció espanyola de bàsquet, eliminats de Tòquio

Derrota contra França per 64-67 que deixa l'equip fora de les medalles

04/08/2021

Partit igualat, amb patiment fins al final, però avui la sort ha girat l’esquena a les al·lotes de Lucas Mondelo. França ha començat dominant el partit i Espanya ha anat a remolc en el marcador durant els tres primers quarts. El primer ha acabat amb 5 avall al marcador, 16-21, però la pitjor notícia han estat les 2 faltes personals d’Alba Torrens. Un fet que ha marcat al partit. Al descans el 30-36 continuava evidenciant un duel en què les dues seleccions no aconseguien cap distància definitiva. Al darrer quart, Espanya ha fet el més difícil, remuntar. I amb 62-61 i a falta d’un minut i 35 segons ha arribat un d’aquells moments que marquen un partit. Laura Gil ha fallat una cistella fàcil i 14 segons més tard, Alba Torrens, que ha acabat amb 10 punts, feia la seva cinquena falta personal. Espanya perdia la seva jugadora més determinant i França ha sabut jugar amb més tranquil·litat les darreres possessions. A falta de 23 segons, Johannes, damunt la botzina posava el 62 a 65. Una diferència ja insalvable. Derrota final per 64 a 67 adeu a les medalles i adeu a repetir la plata aconseguida a Rio 2016