X

Albert Torres: “Ha estat un Giro especialment dur”

El menorquí ha completat la volta italiana per tercera vegada

31/05/2023

Albert Torres: “Ha estat un Giro especialment dur”

Redacció

Albert Torres ha completat el seu tercer Giro d’Itàlia. El ciclista menorquí ha explicat la seva experiència al programa “Esports 3”.

“Teníem moltes ganes de poder arribar al Giro, perquè era un objectiu que ens havíem marcat a inici de temporada amb l’equip”, comenta Torres, que ha superat a temps la lesió a la clavícula. “L’equip em va donar tranquil·litat i la recuperació va anar millor del que esperàvem”.

“Són tres setmanes en què passen moltes coses i aquesta edició ha estat marcada per les males condicions meteorològiques i les baixes per Covid. S’ha fet dur haver de recuperar-se de cada etapa. A més, els darrers dies vaig patir un virus estomacal, no vaig ser l’únic, i molts no teníem forces”, narra el menorquí, que encara dona més mèrit a haver completat aquesta edició.

“La logística que envolta el Giro també és peculiar. Ho vaig descobrir a la primera edició que hi vaig participar i està bé que la gent pugui conèixer l’entorn que vivim els ciclistes entre etapa i etapa”, explica Albert Torres, que ja torna a ser a casa seva.

Escolta l’entrevista completa

31/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris