X

Albert Torres: “L’objectiu és arribar en forma al Giro d’Itàlia”

El ciclista menorquí es recupera de la lesió de clavícula després de caure a Bèlgica

30/03/2023

Albert Torres: “L’objectiu és arribar en forma al Giro d’Itàlia”

Escolta l’entrevista

Albert Torres es recupera a Mallorca de la caiguda que va patir a la clàssica de Bruges. El ciclista va trencar-se la clavícula per segona vegada i va haver de passar per quiròfan. Ara que ja és a casa, ha iniciat el procés de recuperació per poder reprendre la temporada esportiva. “La cirurgia va anar molt bé i ha estat tot molt ràpid. M’han canviat la placa que hi tenia i he guanyat bastant mobilitat”, explica el menorquí.

“Vaig fent feina, però no vull precipitar-me. Són mesos intensos i ara he tengut aquesta lesió. Agafaré un poc d’oxigen i potser arribaré més just del previst al Giro, però l’objectiu és poder participar-hi.”, diu el ciclista. El Giro d’Itàlia comença el dia 8 de maig.

El mes de febrer, Albert Torres va ser segon al Campionat d’Europa de pista: “Ho havíem planificat per començar la temporada bastant en forma i ens va sortit molt bé. Vaig estar molt content i aquest podi ha estat important per als jocs olímpics de París”.

Torres comparteix equip amb Lluís Mas i Enric Mas que lidera el Movistar Team: “N’Enric està a un nivell altíssim, però el més important és el procés mental que ha superat. És admirable”.

 

30/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris