X

Alcúdia enceta el projecte per restringir la circulació de vehicles al nucli antic

S'iniciarà el 2019 i suposarà instal·lar pasteres, pilons retràctils i càmeres als principals accessos a la zona emmurallada

21/08/2018

Alcúdia enceta el projecte per restringir la circulació de vehicles al nucli antic

L’Ajuntament d’Alcúdia ha encetat el projecte ‘Illa de vianants‘ on vol instal·lar pilons retràctils i càmeres als accessos al nucli antic per restringir-hi la circulació de vehicles, tant per millorar la seguretat com per conservar la pavimentació.

Aquest projecte s’iniciarà el 2019 i suposarà instal·lar, a més, pasteres als principals accessos a la zona emmurallada d’Alcúdia. Els vehicles de càrrega i descàrrega que accedeixin al centre històric ho podran fer només fins a les 10.00 hores.

Tampoc es podrà aparcar a tota la zona. Els veïnats hi entraran amb una targeta de resident i podran deixar el seus cotxes als garatges o per fer una descàrrega ràpida de mercaderia.

Paral·lelament, s’estan executant dos projectes de nous aparcaments que suposarà tenir 600 places més. També es controlaran els accessos al passeig Marítim del port d’Alcúdia que no pertanyen a la demarcació de l’Autoritat Portuària. Aquest projecte suposa una inversió de 500.000 euros.

21/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT