X

Alcúdia s’incorpora al projecte Emblemàtics Balears

Els vuit comerços catalogats han rebut els seus distintius de mans de Vicepresidència i de l'Ajuntament a la Fira d'Alcúdia

02/10/2022

Alcúdia s’incorpora al projecte Emblemàtics Balears

Alcúdia s’ha incorporat a Emblemàtics Balears, un projecte que té com a fi visibilitzar i protegir el teixit comercial tradicional de les Illes i que ja té 20 municipis adherits.

Segons ha informat la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica aquest diumenge, la Fira d’Alcúdia ha estat l’escenari aquesta jornada de l’adhesió del municipi a ‘Emblemàtics Balears’, un projecte que té com a finalitat visibilitzar i protegir el teixit comercial tradicional de les Illes.

El director general de Comerç, Miquel Piñol, i el batle d’Alcúdia, Domingo Bonnín, han lliurat les plaques que visibilitzen els vuit comerços del municipi catalogats com a emblemàtics: Can Paner, Forn Can Joan Serra, Forn Can Torres, Carnisseria Ramis, Helados Garrido, Elèctrica Nicolau, Joieria Victòria i Llenceria Dos Pins.

Amb la incorporació d’Alcúdia, Emblemàtics Balears té ja 20 municipis adherits de totes les Illes, amb un total de 247 establiments, que es poden consultar en el catàleg en línia del projecte.

02/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT