X

Alemanya imposa, a partir d’avui, quarantena als viatgers procedents d’Espanya

Només els vacunats i qui hagi passat la infecció del coronavirus no haurà d'aïllar-se a la seva arribada al país germànic

27/07/2021

Alemanya imposa, a partir d’avui, quarantena als viatgers procedents d’Espanya

A partir d’avui, els viatgers procedents d’Espanya, incloses les Balears i les Canàries, i dels Països Baixos hauran de fer quarantena en arribar a Alemanya. Les excepcions per no fer-la són estar vacunats contra la Covid-19 o haver passat la infecció amb anterioritat. El país germànic afegí la passada setmana a la llista de zones “d’alt risc” l’Estat espanyol, davant “l’augment significatiu de noves infeccions” per coronavirus, d’acord amb les declaracions de l’Institut Robert Koch.

Aquesta nova mesura implica que els passatgers s’aïllin durant 10 dies fent quarantena. La duració de la quarantena es redueix en cas que el viatger presenti una prova negativa als 5 dies d’iniciar el seu aïllament social. Segons l’Associació Alemanya de Viatges, uns 200.000 turistes germànics es troben de vacances a Espanya a través d’un paquet turístic. D’aquests, un 60% gaudeix de l’estiu a Balears. Així mateix, es calcula que hi ha uns altres 200.000 particulars alemanys estiuejants a tot el país.

27/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris