X

Álex Tamayo parla del Prat com “el partit més important de la temporada”

El múscul de l'Hestia Menorca, líder invicte, adverteix del potencial del vinculat del Joventut; el Prat supera l'equip de Bintalfa en anotació, assistències, recuperacions i valoració

19/11/2022

Álex Tamayo parla del Prat com “el partit més important de la temporada”

A la LEB Plata, el partit de la jornada es juga a Bintalfa. El Prat, segon classificat (4-2), posarà a prova la immaculada trajectòria de l’Hestia Menorca (6-0), dissabte a partir de les 19:30.

Álex Tamayo representa la potència de l’Hestia Menorca, del líder invicte del grup Est de la LEB Plata, després de sis jornades. L’escorta nascut a Sud-àfrica i format a l’Estudiantes revela la preparació física de l’equip com a un dels pilars sobre els que s’aixeca i creix el projecte de Bintalfa.

En el llibre d’estil de Javi Zamora, l’esforç i el compromís no es negocien. En aquesta línia d’exigència, la figura de Tamayo esdevé clau en la proposta del madrileny, més enllà de l’estadística.

El Prat de Quim Salvans, Thomas Smallwood i Gerard Jofresa posarà a prova la imbatibilitat de l’Hestia. Un rival que, numèricament, supera els menorquins en anotació, assistències, recuperacions i valoració. Arriba el Prat, un equip cridat a estar a dalt a la classificació. La grada del Pavelló Menorca serà l’altre rival a batre.

19/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT