IB3 Cultura

Àlex Volney, nou President del Gremi de Llibreters de Mallorca

Fa trenta anys que Àlex Volney  forma part del sector de llibreters


Aglutinar més llibreries de fora de Palma i preparar la pròxima edició de Sant Jordi en funció de les restriccions per mor de la pandèmia. Aquests són els 2 objectius a curt termini que es marca el Gremi de Llibreters de Mallorca, que estrena junta directiva. Àlex Volney és el nou president de l’entitat, formada per una trentena de botigues associades d’arreu de Mallorca, la qual cosa suposa prop d’un 80% de les llibreries de l’illa.

Fa trenta anys que Àlex Volney, propietari de Llibres Ramon Llull, forma part del sector que ara presideix. Anuncía un mandat continuista amb l’anterior fins ara presidit per Maria Barceló i s’erigeix com un simple representant dels seus companys de gremi. Denota passió pels llibres i per un sector on, assegura, els benficis econòmics, tot resistir més i millor que molts d’altres els efectes de la pandèmia, son poc quantiosos. Malgrat tot, posa de relleu la relació de proximitat de les llibreries amb els seus clients. Una relació que preten enfortir encara més des d’el Gremi de Llibreters de Mallorca.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’artista mallorquí, Guillem March, dibuixant oficial de la primera sèrie regular del còmic “Joker”

A partir del 9 de març, l'obra d'un dels creadors illencs més internacionals s'exhibirà als Estats Units

ENTUSIASTES: Bàrbara Nicolau, Maria Antònia Oliver, Miquel Costa, el C.IN.E i Saxophobia

Aquesta setmana el programa de televisió “Entusiastes” ha publicat quatre nous vídeos al seu canal de YouTube. Aquí els tens.

Rotten Kings, un diamant en brut de l’indie illenc

'True' és una de les darreres cançons dels mallorquins Rotten Kings. 4 amics que es varen conèixer a l'escola i varen decidir formar un grup. I ara, cinc anys després,...

La cineasta mallorquina Lucía Aleñar marxa a París per engegar el seu primer llargmetratge

El seu curt "Forastera", amb la col·laboració d'Ib3, està nominat als premis Gaudí de l'Acadèmia de Cine Català