X

Alfonso Rodríguez cerca revalidar la batlia de Calvià amb majoria absoluta

Aspiren a guanyar, amb majoria absoluta el 28 de maig, i a revalidar per tercera legislatura consecutiva la batlia al municipi

25/03/2023

Alfonso Rodríguez cerca revalidar la batlia de Calvià amb majoria absoluta

Redacció

El PSIB-PSOE celebra aquest cap de setmana a Calvià la seva conferència política, de la qual sortirà la base del programa dels socialistes per als pròxims anys. També a Calvià, aquest divendres, més de 1.000 persones feren costat a Alfonso Rodríguez en la presentació de la candidatura socialista.

Aspiren a guanyar, amb majoria absoluta el 28 de maig, i a revalidar per tercera legislatura consecutiva la batlia al municipi. La secretària general del PSIB, Francina Armengol, destaca la gestió dels socialistes a les institucions, en uns moments complicats.

La ministra d’Educació i portaveu del PSOE, Pilar Alegría, defensa que els socialistes sempre han tengut com a objectiu protegir les persones.

A més, Alegría afirma que la capacitat de convocatòria del PSOE a Calvià és fruit de la feina intensa de molta de gent, i es mostra confiada que tant al municipi com al govern i al Consell s’encadenarà una nova legislatura progressista.

25/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris