X

Alguns camions no han arribat perquè han quedat al port d’origen, segons els distribuïdors d’aliments

La segona jornada de vaga ininterrompuda transcorr sense incidències als ports de les Illes

15/06/2017

Alguns camions no han arribat perquè han quedat al port d’origen, segons els distribuïdors d’aliments

Segona jornada de vaga ininterrompuda a l’estiba dels ports de tota Espanya i aquí, la repercussió és per com s’estan desenvolupant aquestes 48 hores al port, ens diuen, de Barcelona. L’Associació de Distribuïdors d’Aliments, assegura que, així com fins ara arribaven totes les comandes, aquest dijous sí que han constatat que alguns camions han quedat en el port català sense poder embarcar.

A les Illes, el seguiment ha estat, un dia més, del 100%, segons el comitè d’empresa dels estibadors. De fet, tampoc no s’ha sol·licitat cap servei mínim. Una vegada més, tots els camions que embarcaven i arribaven a port ho feien amb conductor propi.

La jornada ha transcorregut sense incidents. Únicament, els estibadors s’han trobat que no podien accedir al moll de Pelaires. Després de reunir-se amb l’Autoritat Portuària, però, ja els ho han permès.

La vaga de 48 hores acaba aquest divendres, a les 8 del dematí. Just el dia en què està previst que la patronal Anesco es reuneixi en assemblea per debatre l’oferiment dels treballadors de rebaixar-se el sou un 10%, a canvi de mantenir tots els llocs de feina.

Al calendari de mobilitzacions dels estibadors, encara queden tres jornades més d’aturades: dilluns, dimecres i divendres de la setmana que ve. Encara que en aquests casos, seran aturades parcials cada hora senar del dia.

15/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT