societat

Centres educatius privats realitzen proves a tots els treballadors

Instal·len càmeres a les aules perquè els alumnes en quarentena puguir seguir fent classe


Més enllà de les estrictes mesures que hi ha a tots els centres educatius, hi ha alguns centres privats que, per evitar contagis massius i quarantenes, fan proves a tot el personal. Forma part d’un pla integral de prevenció i gestió de la Covid, que encarreguen a una empresa externa.

En aquesta escola privada de Sa Pobla, aquest dilluns han fet proves d’anticossos als 50 treballadors que hi ha, entre personal docent i no docent. En 5 minuts en saben els resultats… i als positius els fan després una PCR per confirmar. D’aquesta manera es pot dibuixar un mapa d’immunitat general de tots els treballadors. Forma part d’un pla integral de prevenció i gestió de la COVID, encarregat a una consultoria externa.

Les proves es repetiran periòdicament; la freqüència dependrà del nivell d’immunitat global. L’objectiu del centre és oferir més seguretat a les famílies… i també evitar baixes innecessàries que poden acabar repercutint en la qualitat de la docència

Entre les iniciatives que ha posat en marxa aquesta escola per gestionar les conseqüències de la COVID són aquestes càmeres que ha instal·lat a totes les aules, perquè en cas que hi hagi nins en quarantena a ca seva, puguin seguir el 100% de les classes des del seu ordinador.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’Arxiu d’Imatge i So de Menorca presenta ‘Recuperant receptes d’abans’

L'activitat serà a les 7 del capvespre la Sala de Cultura Sant Diego d'Alaior i s'emmarca dins les Jornades de...

Comencen les XVIII jornades de recerca històrica de Menorca

Se celebren al Centre Artístic de Ciutadella i estan organitzades per la Societat Arqueològica Martí Bella

Balears estrena nou sistema de nivells d’alerta

Es divideix en cinc estadis de menor a major incidència