X

Alguns hotels a Eivissa cerquen ja treballadors per a la temporada 2024

La dificultat per completar plantilles s'ha repetit aquesta passada temporada, juntament amb la dificultat per accedir a un habitatge com a teló de fons

20/11/2023

Esther De Miguel

A Eivissa, alguns hotelers cerquen ja treballadors per a la temporada 2024. Les dificultats amb què es troben cada estiu per completar les plantilles fan que cada cop avancin més aquesta tasca. I és que la temporada 2023 just acaba de tancar portes, però als diaris ja hi ha anuncis d’empreses, sobretot hoteleres, que cerquen treballadors per a la temporada 2024. Alguns empresaris, no obstant, pensen que ser tan previsors finalment resulta una pèrdua de temps.

La dificultat per completar plantilles s’ha repetit aquesta passada temporada, juntament amb la dificultat per accedir a un habitatge com a teló de fons. Per això, ja és comú que els empresaris donin més valor al fet que el treballador disposi d’un lloc en el qual viure que al currículum mateix. Reducció d’horaris d’obertura i incloure l’allotjament a l’oferta de treball són altres de les pràctiques que els empresaris del turisme han repetit també aquest estiu per no deixar les plantilles incompletes.

20/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris