eivissa

Alguns hotels d’Eivissa es preparen per la seva reobertura al maig

Tot i això, la Federació Hotelera d'Eivissa no espera tenir bones xifres d'ocupació fins al mes de juliol

Alguns+hotels+d%27Eivissa+es+preparen+per+la+seva+reobertura+al+maig

A partir de la setmana que ve i, de manera esglaonada, es començaran a reobrir alguns hotels. Tot i això, la Federació Hotelera d’Eivissa no espera tenir bones xifres d’ocupació fins al mes de juliol

Dia 30 d’abril reobriran els primers hotels de temporada, entre ells l’Hotel Santos, ubicat aquí a Platja d’en Bossa. L’Hotel Santos pertany a la cadena hotelera Concept Hotel Group: tenen sis establiments a l’illa que aniran obrint progressivament.

Entre l’Hotel Santos i l’Hotel Grand Palladium, que també reobrirà el 30 d’abril, sumen una quinzena d’establiments a l’illa que obriran progressivament. I ho faran amb preus ben diferents en funció del mes. Els primers dies, reservar l’habitació més barata al Santos costarà uns 100 euros mentre que el 31 de juliol la mateixa habitació puja als 400 euros. Al Grand Hotel Palladium, també es multiplica el preu segons avanci la temporada.

A partir dels mesos de maig i juny començarà a haver-hi moviment, però la patronal hotelera creu que serà en els mesos centrals quan es registrin bones xifres d’ocupació. A partir de setembre, de moment, tenen dubtes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El turisme nacional, principal objectiu de la promoció a l’estand d’Eivissa a Fitur

La gastronomia, l'esport, la cultura, els béns patrimonials i paisatgístics seran els principals eixos promocionals.

Un 15 per cent més de reciclatge a Eivissa del gener a l’abril

Fins el 60 per cent dels residus abocats al contenidor groc d'envasos són elements 'impropis'

ADLIB celebra el seu 50 aniversari amb una exposició retrospectiva

Amb més de quaranta vestits, es mostra l'evolució d'aquesta moda des de la primera desfilada, que es va celebrar el 1971.