X

Alicia de Blas, capitana de l’Avarca de Menorca: “Aspiram a tot”

L'equip ciutadellenc ha superat l'equador de la pretemporada i veu més a prop l'inici de la competició oficial, amb un grup de jugadores renovat i en construcció

21/09/2023

Alicia de Blas, capitana de l’Avarca de Menorca: “Aspiram a tot”

Redacció

L’Avarca de Menorca camina cap a l’inici de la seva divuitena temporada a Superlliga amb pas ferm, i amb la il·lusió i l’ambició per bandera.

Tot i l’absència de les internacionals Ivone Martínez i Antonella Fortuna, que arribaran la setmana del primer partit oficial programat per dia 30 de setembre, l’arquitecte de l’Avarca considera que el projecte dissenyat té les línies principals òptimes per presentar candidatura a tots els títols.

La nord-americana Allie Davenport o la brasilera Marcella Amaral estan cridades a impactar l’afició ciutadellenca, però també en destaca el producte local. Andrea Torres, Lídia Gómez, Sofia Llinàs o Emma Cardona són el futur del voleibol balear. I com a referents illenques, aquests dies han rebut la visita d’un parell d’equips de l’Esporles.

La central d’Àvila, juntament amb la catalana Mireia Orozco, seran les capitanes enguany d’un Avarca que vol sumar la primera victòria, el 30 d’aquest mes, davant l’Haro Rioja.

21/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris