X

Almanco 25 hotels de costa de Menorca obriran les seves portes el març

Sis establiments hotelers de l'illa acolliran els turistes de l'Imserso a partir del 12 de febrer

29/01/2024

Carles Marquès Casasnovas

Almanco 25 hotels de costa de Menorca obriran les portes el març, amb l’objectiu d’allargar la temporada nou mesos. La bona predisposició dels hotelers a allargar la temporada és una de les notícies positives de la darrera edició de FITUR.

El Consell de Menorca torna amb bones vibracions de FITUR, una de les fires més importants de l’any, amb presència, en aquesta edició, de l’oferta turística de més de 130 països. El turisme nacional empeny l’obertura de fins a 25 hotels de platja al mes de març, que podrien ser, de fet, encara algun més. La sintonia amb el sector és màxima.

Una de les coses que reclama el sector és la connectivitat. Fins al 30 d’abril aterraran a Menorca 148 vols procedents d’aeroports francesos. El mercat francès serà, no debades, el més important per a l’illa en el primer quadrimestre de l’any.

La renegociació a l’alça dels preus ha permès a darrera hora invertir la situació i atraure més hotels dels prevists inicialment al programa de turisme sènior. Seran sis, finalment, els establiments de Menorca que obriran les portes als turistes de l’Imserso a partir del 12 de febrer. D’aquí a final d’any, un espès calendari de fires fins a completar la presència del Foment del Turisme de Menorca a 36 esdeveniments firals nacionals i de l’estranger.

29/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris