societat

La incidència de la Covid per municipis

Les xifres de les Pitiüses estan molt lluny de les de Menorca i Mallorca


Altres municipis que tenen molt poca incidència, també són a Mallorca. Per exemple, Estellencs, que igual que Fornalutx només té un cas de coronavirus.

A Menorca, on l’impacte de la covid-19 ha estat molt contingut, cal destacar Ferreries amb només 2 casos positius d’ençà que esclatà la pandèmia. En canvi, les xifres de les Pitiüses estan molt lluny d’aquestes.

A Eivissa, el municipi que té manco contagis acumulats és Sant Joan de Labritja, 55. Pel que fa a Formentera, n’acumula 164 des del març. A Menorca, per contrast, la incidència ha estat molt més baixa. D’acord amb el darrer informe epidemiològic del Govern publicat divendres, Es Migjorn ha tengut només 2 casos de coronavirus al llarg d’aquests mesos, mentre que Ferreries únicament 6. No debades, Menorca és l’illa on la transmissió del virus ha estat més baixa.

Pel que fa a Mallorca, hi ha un grapat de pobles que han aconseguit tenir els contagis a retxa. Hi trobam diversos municipis de poca població de la Serra, com Estellencs, que igual que Fornalutx només en té un cas. El segueixen Escorca amb 2, Banyalbufar amb 6 i Deià amb 7. A l’interior de Mallorca, a Lloret de Vistalegre el virus gairebé ha passat de llis i n’hi ha 6 casos. Búger n’acumula només 9 mentre que a Santa Eugènia els contagis també han estat ben pocs. Aquest poble del Pla en té només 10 casos.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Fins a tres quilos de plàstic per km2 a la mar de les Balears

La ingesta d'aquest residus ha estat analitzada en molls i moixines

La Guàrdia Civil verifica els motius dels viatgers que entren i surten des Codolar

Les restriccions a Eivissa fan augmentar també els controls a Son Sant Joan

Intervenen una festa il·legal amb 300 persones a Londres

La 'rave' estava muntada en un arc de ferrocarril

Hortense i Ignacio causen 456 incidències s Balears

Les borrasques, que ja són història, han produït talls de subministrament elèctric i caigudes d'arbres i altres elements