X

Alumnes de primària de Ferreries visiten el Club de Jubilats per jugar a jocs de taula amb els usuaris

A classe han reflexionat sobre la solitud que pateix, a vegades, la gent gran, i aquesta ha estat la manera de fer-los una estona de companyia

17/05/2023

Alumnes de primària de Ferreries visiten el Club de Jubilats per jugar a jocs de taula amb els usuaris

Redacció

Quan han arribat, puntuals, a les nou del matí, els usuaris del Club de Jubilats ja els esperaven. La visita dels alumnes de primària ha estat la seva il·lusió del dia. Han format petits grups i a cada taula s’hi ha assegut un jubilat o jubilada, que, en alguns casos, també era l’avi o àvia dels infants. A més, havien estat convidats expressament pels seus nets a la trobada.

Els jocs de taula han estat l’excusa per divertir-se, trencar barreres i passar temps els més petits amb els més grans. I és que a classe han estat reflexionant sobre la solitud que pateix, a vegades, la gent gran, i aquesta ha estat la manera de fer-los una estona de companyia.

La iniciativa, impulsada pel Col·legi Sant Francesc d’Assís, continuarà demà, dijous, al geriàtric de Ferreries, que també s’omplirà de complicitats entre diferents generacions al voltant d’un tauler, de cartes o de daus.

17/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris